vanzgjVan Zutphen van Gelder & Jongejan
070-4157601 Bolmanstraat 22 2496 RE Den Haag

Hulp bij het maken van de juiste beslissingen

Bij het bepalen van de koers van uw bedrijf kan financieel advies u ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen. Van Zutphen van Gelder & Jongejan bekijkt uw strategie en doelstellingen vanuit het financiële perspectief. Onze adviseurs laten u graag zien wat de gevolgen van uw beslissingen zijn voor de financiële kant van uw bedrijf.

Financieel advies van een coach die verder gaat

Bij het maken ven de juiste beslissingen gaan wij verder dan alleen uw cijfers. We zetten graag hoog in als het gaat om financieel advies. Met VanZGJ heeft u de coach voor ondernemers tot uw beschikking. En dat tegen aantrekkelijke tarieven voor MKB ondernemers, grote bedrijven en non-profit organisaties.

Denk aan de volgende mogelijkheden:
* Financiƫle invalshoek bij het bepalen van uw koers
* Financieel jaarplan voor uw strategie en doelstellingen
* Benchmark rapportage met sector afhankelijke kengetallen
* Periodieke managementrapportage met prognoses voor uw situatie
* Investeringsanalyse en rendementsberekening op investeringen
* Toelichting bij rapportages, zoals balans en liquiditeitsprognose

Onafhankelijk financieel advies

Onze financiële adviseurs denken graag met u mee. Wij gaan verder dan het plaatsen van cijfers op de juiste plek. De gegevens moeten uw bedrijf juist verder op weg helpen. Financieel advies betekent regelmatig uw cijfers doornemen en het bepalen van financiële acties die u helpen bij het ondernemen of managen. Onafhankelijk advies waarmee u uw bedrijfsvoering efficiënter kan inrichten.