vanzgjVan Zutphen van Gelder & Jongejan
070-4157601 Bolmanstraat 22 2496 RE Den Haag

Binnen ons kantoor zijn de volgende mensen werkzaam:

Rob van Zutphen (Partner)

Rob had tientallen jaren ervaring bij de grotere belasting- en administratiekantoren achter de rug, toen hij zelfstandig verder wilde gaan op dit gebied. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid heeft hij hoog in het vaandel staan. Rob is de ‘pater familias’ binnen het kantoor met een schat aan ervaring en kennis. Rob is expert op het fiscale gebied.

Joke van Gelder (Partner)

Joke (Ook levenspartner van Rob) heeft ook jaren ervaring opgedaan bij administratiekantoren. In 1999 zijn Rob en Joke zelfstandig als kantoor verder gegaan. Binnen ons kantoor is Joke het aanspreekpunt, en weet alle in- en outs. Zo stuurt zij ook het team aan en maakt de planning.

Dave Jongejan (Partner)

Dave heeft bancaire- en beleggingsachtergrond, waarna hij ook bij een belasting- en administratiekantoor is gaan werken, waarbij hij de nodige ervaring heeft opgedaan. De kennis en ervaring van Dave ligt op het gebied van jaarrekeningen, fiscaliteit en financieringen. Dave is in het bezit van de diploma's RBA en RBc.

Marco van Zutphen (Partner)

Marco is de zoon van Joke van Gelder en Rob van Zutphen. Het boekhouden en de fiscale kant van ons vak is met de paplepel ingegeven. Marco doet op dit moment de opleiding HBO-bachelor Fiscaal Recht en Economie. En zal zich de komende jaren ontwikkelen als de rechterhand van Joke, zodat hij alle kanten van het kantoor leert kennen.

van Gelder Zutphen en Jongejan