vanzgjVan Zutphen van Gelder & Jongejan
070-4157601 Bolmanstraat 22 2496 RE Den Haag

Ontdek de dynamiek van cijfers met online boekhouden.

Wilt u altijd en overal inzicht in uw financiële situatie? Wilt u vlak voor een vergadering de laatste cijfers inzien? Dat kan met online boekhouden van Van Zutphen van Gelder & Jongejan. Vanaf elke computer met een internet verbinding kunt u met uw persoonlijke account inloggen en rapportages en grafieken bekijken. Zo heeft u uw cijfers tot uw beschikking wanneer u ze nodig heeft. Met online boekhouden krijgt u meer grip op uw administratie.

Hulp op afstand

Online boekhouden betekent dat u veel zelf kunt doen. Maar met VanZGJ staat u er niet alleen voor. Wij staan altijd voor u klaar om ondersteuning te verlenen. Tijdens het verwerken van uw administratie kunnen wij met u meekijken om antwoord te geven op uw vragen.

Online boekhouden voor MKB ondernemers.

Voor bedrijven, tot 10 man personeel, biedt Van Zutphen van Gelder & Jongejan een betaalbare basisversie van online boekhouden. Deze basisversie geeft u voldoende functionaliteit om uw administratie online te verwerken. Wilt u ook online factureren, betaalopdrachten aanmaken of uw uren registreren? Onze online boekhouding is uit te breiden met extra functionaliteit.

Vraag naar de mogelijkheden!