vanzgjVan Zutphen van Gelder & Jongejan
070-4157601 Bolmanstraat 22 2496 RE Den Haag

Onze werkwijze is simpel en helder

Eerst maken we kennis, dit doen we vrijblijvend en kosteloos. In dit 1e gesprek bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen. Wat zijn precies uw vragen?

Het 1e gesprek dient ook om een beeld te krijgen van uw situatie en uw wensen. Vervolgens kunnen wij u een passend voorstel doen. Wij geven hierin aan over welke vraagstukken wij u adviseren en wat dit u gaat kosten. Hoe beter wij uw situatie kennen, hoe nauwkeuriger wij dit kunnen doen. Wel zo eerlijk. Als u zich hierin kunt vinden gaan wij met u aan de slag. Zo krijgt u inzicht in uw bestaande financiële en fiscale positie. Samen bekijken wij wat u het beste kunt doen in uw specifieke situatie.

De verwerking van uw administratie (maandelijks of kwartaalgewijs), tussentijdse rapportage en advisering, samenstellen jaarrekening, aangifte Inkomstenbelasting, aangiften BTW en loonheffing, uiteraard alles keurig op tijd.

Voor alle soorten van administratie en belastingen kunt u bij ons terecht. Alleen de salarisadministratie? Alleen fiscale aangiften? Project administratie? Alles is bij ons mogelijk.

Backup van Uw administratie

Wij stellen niets uit, doen alles direct. Wij maken daarbij gebruik van de meest geavanceerde software en een up-to-date kennis hoort natuurlijk daarbij. Daarbij hebben wij de beschikking over de allerbeste fiscale aangifte, programma's en -programmatuur. Overigens doen wij alles online, modern en comfortabel en altijd een back-up van uw administratie.

U kunt zo u wilt een vrijblijvende indicatieve offerte opvragen. Voordelig, up-to-date en alle aangiften altijd op tijd.

Wilt u ook tot onze klantenkring behoren? Wij zien ook u graag als onze tevreden klant!