vanzgjVan Zutphen van Gelder & Jongejan
070-4157601 Bolmanstraat 22 2496 RE Den Haag

De jaarrekening: uw financiële kompas

Met een jaarrekening heeft u een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw onderneming. Deze moet u in veel gevallen deponeren bij de Kamer van Koophandel.
Naast deze verplichting stelt een jaarrapport u in staat om conclusies te trekken over het rendement, de omvang en het vermogen van uw onderneming. Met een jaarrekening heeft u inzicht in het verleden en kunt u richting geven aan de toekomst.

Laat uw jaarrekening zorgvuldig opstellen

Voor het opstellen van een jaarrekening voor uw BV of eenmanszaak bent u bij Van Zutphen van Gelder & Jongejan aan het juiste adres. Bij ons wordt uw jaarrapport met zorg en in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving samengesteld.

Sneller samenstellen van uw jaarrekening

Met uw hulp krijgt u van VanZGJ gedurende het jaar een actuele administratie. Vragen worden direct opgelost. Immers de adviseurs van VanZGJ willen bedrijven continue van waardevolle informatie voorzien.
Uw administratie up-to-date

Een groot voordeel van een up-to-date administratie is ook dat de boekhouding aan het einde van het jaar al volledig bijgewerkt is. Na het sluiten van het boekjaar kunnen wij daarom sneller starten met het definitief maken van de jaarrekening.